ATAKAŞ’tan Zorlu süreçte Milli Ekonomiye destek…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Küresel salgın Corona Virüs dolayısıyla milli dayanışmanın önemine vurgu yapan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş,  salgın süresince tüm şirketlerimizde çalışanların işlerine devam edeceğini duyurdu.


Corona Virüs salgınına karşı devlet ve millet olarak büyük mücadele sürecine girildiğine dikkat çekilen açıklamada Çin’in Wuhan kentinde başlayıp kısa sürede bütün dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkileyen bu salgınla mücadele etmek gerektiğine vurgu yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Millet olmak iyi günde, kötü günde, kederde ve kıvançta birlikte olmak, milli dayanışma demektir. Bizler bu bilinçle bu mücadele sürecinde yer almak amacıyla;
Her zaman ATAKAŞ Ailesinin bir ferdi olarak gördüğümüz 1109 çalışanımızı, Corona Virüs nedeniyle işinden ayırmayacağız, ücretsiz izine çıkarmayacağız, maaşlarında hiçbir şekilde indirime gitmeyeceğiz.

Devletimizin ihtiyaç sahibi işletmeleri desteklemek amacıyla verdiği kısa çalışma ödeneğine devletimize yük olmamak için müracaat etmeyeceğimizi de tüm çalışanlarımıza duyururuz.
Bu zorlu süreci ATAKAŞ Grubu olarak yapacağımız fedakârlıklarla aşacağımıza inanıyoruz.

Ayrıca kendi hayatlarını hiçe sayarak, milleti bu virüs belasından kurtarmak için gece gündüz demeden çalışan ülke genelindeki tüm sağlık çalışanlarımıza, bu mücadelede milletimize hizmet için fedakârca kahramanca görev yapan kamu, özel, tüm yetkili ve görevlilere ATAKAŞ Grubu olarak şükranlarımızı sunarız.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.