Vekil Şahin’den sağlık emekçilerine açık mektup

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çin’in Hubei eyaletine bağlı Wuhan şehrinde çıkan ve Türkiye dahil birçok ülkeye yayılan Covid-19 salgını sonrası içinde bulunduğumuz bu sor süreçte vatandaşlarımıza evden çıkmamaları yönünde uyarılar yapıldığını anımsatan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in sağlık emekçilerine açık mektup gönderdi.

Sağlık emekçilerinin bir can daha kurtarabilmek ve hastaları tedavi edebilmek için yoğun mesai harcadığına dikkat çeken Vekil Şahin, sağlık çalışanlarına açık mektubunda şu görüşler dile getirdi:

“Hipokrat yemininden aldığınız İnançla insanı yaşatma arzusunda kendi hayatınızı riske atarak toplum ve halk sağlığı için büyük bir çaba sarf ediyorsunuz. Covid -19 pandemisi sürecinde ön saflarda görev yaparak tüm hastaların tedavisi için uğraş veren siz hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza ne kadar Şükran Duysak azdır. Sizlerin bu özverili mücadelesi gerek Türkiye gerekse dünyamız için yaşamsal önemdedir. Covid 19 hastalığı ile mücadelede önümüzde örnek oluşturan ülkelerde yaşanılanların dikkate alınarak en kötü senaryolara göre eylem planı oluşturulması süreç yönetimini daha da kolaylaştıracaktır. Her türlü zorluğa karşın ön saflarda mücadele yürüten siz sağlık çalışanlarımızın korunması en öncelikli gündemimizdir. Bu süreçte bir kez daha görülmüştür ki bilime eğitime ve sağlığa daha fazla değer verilmelidir. Kısıtlı imkânlarla canla başla çalışan siz sağlık çalışanlarımızın güvenle görevlerini yapabilmeleri morallerinin yüksek tutulması için her türlü imkanı seferber edilmesi öncelikli talebimizdir. Zor koşullara rağmen yaptığınız çalışmalar için sizlere gönül borcumuz büyük. Gururluyuz ki sizlerin sahiplenme profesyonellik ve disiplin içerisinde hastalarımızı korunma çalışmalarınız çabalarınız toplumumuz geleceğimiz ve sağlığınız adına yaptıklarınız hepimiz için çok değerlidir. Bizler de siz sağlık emekçilerimizin hakları için mücadele etmeye devam edeceğiz. Daha güzel ve Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle en içten minnet duygularıyla saygı ve selamlarımı sunarım” 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.