BAŞKAN FATİH TOSYALI: ÇARŞI MERKEZİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Küresel salgın Covit 19 ile mücadele eden İskenderun Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarında dezenfekten çalışmaları  yaptı.

Kent genelinde dezenfekten çalışmalarının aralıksız sürdüğünü  belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan mahallelerde çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon çalışmaları yapıyor. Ekipler bu kapsamda Ulucami, Şehit Pamir, Atatürk Bulvarı, Tayfur Sökmen Bulvarı, Fener caddesi, sahil bandı ve çarşı merkezi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Dünya’yı etkisi altına alan Korona virüs salgınına karşı etkin bir mücadele gösteriyoruz. Mahallelerimizin yanı sıra şehrin işlek caddelerinde dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Halkımızın sağlığı önceliğimiz.”dedi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.