HBB Dörtyol ve Payas’da toplu taşıma araçlarında dezenfektasyon çalışmalarını tamamladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol ve Payas da da Corona virüse karşı önleyici çalışmalarını yürütmeyi sürdürüyor. Hatay’ın tüm ilçelerine yaptığı çalışmalarla sosyal belediyecilik ilkesine karşı sorumluluklarını yaşama geçiren Hatay Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle Hatay’ın her ilçesinde  İçişleri Bakanlığının 65 Yaş ve Üstü ile Kronik Rahatsızlığı Olanlara Sokağa Çıkma Yasağı Genelgesinin ardından kurallara uymayan risk grubundaki  vatandaşları sokağa çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Araçların dezenfekte edilmesine yönelik çalışmalar  Hatay Büyükşehir Belediyesi 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk‘ün koordinasyonunda yürütülüyor.

HBB Ulaşım Daire Başkanlığı İskenderun Bölge ekipleri tarafından Payas ve Dörtyol bölgesindeki şehir içi dolmuş hatlarına ve taksi duraklarına ait araçların dezenfekte işlemi tamamlandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.