Başkan Gül Vatandaşları corona virüse karşı bilgilendirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belediye Başkanı İbrahim Gül, başkanlık makamında tüm dünyayı etkileyen ve ülkemizde de vakaların görünmesiyle yapılmaya başlanılan çalışmaları ve Korona Virüsle mücadele etmenin yollarını, sosyal medyadan yayımladığı video ile duyurdu.

Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Başkan Gül; “Kıymetli hemşerilerim; yeni Corona Virüs riskine karşı ilçemizde yapılması gereken tüm çalışmaları, Belen Kaymakamlığımız, Hatay Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte yapmaktayız.

Kıymetli hemşerilerim yeni Corona Virüs ile mücadelede Belen Belediyesi olarak, tüm ekiplerimiz yaptığı çalışmalarla ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor. İlçemizde alınması gerekli tüm tedbirlerin tamamını aldık. Sokaklarının temizlenmesi, çöp konteynerlerinin düzenli olarak ilaçlanması, belediyemize gelen vatandaş ve çalışanlarımızın ateşlerinin ölçümü, daire içi temizlik çalışmaları, bina içerisinde vatandaşlarımızın rahatlıkla görebilecekleri yerlere el dezenfektanlarının konması ve uyarı görsellerinin halkımızı bilgilendirmesi gibi birçok tedbiri almış bulunmaktayız. Fakat vatandaşlarımıza da bu konuda önemli görevler düşüyor, her vatandaşımız hijyen kurallarına uymalı ve Sağlık Bakanlığının uyarılarını eksiksiz yerine getirmelidir diyerek, 14 kural ve el yıkamanın önemine dikkat çekerek, tokalaşmayalım, sarılmayalım, gönülden bağlanalım.” İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.