BAĞDU: “Çanakkale’de Doğduk, Çanakkale Ruhu İle Büyüyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Kasım BAĞDU, Çanakkale Zaferini anlamlı sözlerle kutladı. “18 Mart Çanakkale Zaferi Ülkemizin dünyaya gösterdiği en büyük ve anlamlı zaferlerinden biridir. Çünkü Çanakkale ruhuyla Halkın birbirleriyle bütünleşip Kürt Türk Çerkez Laz alevi kısaca hiçbir etnik köken ayırt etmeden genci ve yaşlısı bu topraklar için canları pahasına savaştığı ve dünyaya gösterdiği büyük birlik beraberlik destanıdır.

Bu birlik ve beraberlik destanının her zaman içimizde yaşamalıyız.

Başta Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile atalarımızın ülkemiz için gösterdikleri bu onurlu mücadele biz gençlere her zaman ilham kaynağı olacaktır. Vatan aşkı ile düşmana karşı yurdumuzu koruyan Çanakkale Zaferinin 105. Yılında aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

 

Bizler Türkiye Gençlik Konseyi’ni 18 Mart 2010 yılında Çanakkale’de kurarak Çanakkale ruhu ile çıktık bu yola.

 

  1. yılımızı bu ruh ile tamamladık. Ve bu ruh ile her zaman Ülkemize faydalı olmak için

Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm gençlerimizin kalbinde yer edinmek ve bir hayr duası almak için durmadan çalışıp sahalarda olacağız.’’ Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.