Belen Belediye Başkanlığı; “Hijyen Kurallarını Sıkı Tutuyor…”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanlığı “Hijyen Kurallarını Sıkı Tutuyor…” 

Toplum sağlığını korumak ve Corona Virüs’ün yayılımına karşı hijyen çalışmalarını aralıksız sürdüren Belen Belediyesi, çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Belediye binasına giriş yapan herkesin ateşini ölçüp, vücut ısısına bakan ve el dezenfektanı kullanmaları yönünde uyarıda bulunan görevliler, Corona Virüs ile ilgili bilgilendirmede de bulunuyor.

Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelindeki tüm çöp konteynerleri dezenfektan ilacıyla temizlerken, belediye’ye girişlerde ve katlarda dezenfektan ile virüse karşı önlem alan Belediye yönetimi, hizmet binasının temizliği konusunda da titiz yaklaşımları ile dikkat çekiyor.

Sağlık Bakanlığının resmi internet sayfasını yakından takibe alıp, gelişmelerden bire bir haklı bilgilendirme yolunu seçtiklerini belirten Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, halkın sağlığını korumak amacıyla bakanlığımızın yaptığı yönlendirmeler doğrultusunda hareket ediyoruz. Korona virüs’ün yayılma riskine karşın, belediyemize ait tüm ödemeleri https://e-hizmet.belen.bel.tr/ resmi internet sitemizden, online olarak’da yapılabileceğini dile getiren Belediye Başkanı İbrahim Gül, aldığımız tedbirlerle en kısa zamanda bu kötü günlerin geçeceğini dile getirdi.

Sağlık Bakanlığının hazırladığı ve korona virüs riskine karşı 14 kurala uyulması yönünde halka hatırlatmada bulunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ellerimizi sık sık su ve sabunla 20-30 saniye kadar yıkamalı, mümkün olduğunca kalabalık yerlerden uzak durulmalı, yaşadığımız çevrenin hijyenine önem vermeliyiz. Kapı kolları, armatürler, lavabolar gibi sık kullanılan yüzeylerin temizliğini her gün yapmalı. Sağlık Bakanlığının açıklamaları ve uyarılarını dikkate almalıyız. Moralimizi yüksek tutup, gerekli önlemi almalı yetkililerin de uyarılarına uymalıyız” şeklinde halkı bilgilendirdi.

Belen belediye Başkanı İbrahim Gül, Covid-19 hastalığı hakkında ayrıntılı bilgi için Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi ‘hsgm.saglik.gov.tr’ ve bakanlığın sosyal medya hesaplarının da takip edilmesini istedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.