Tokdemir Albayrak’a Corono’yı sordu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yazılı olarak cevaplandırmasını istediği coronovirüsü ile ilgili soru önergesini Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına dün sundu.

Corona virüsün Türkiye’de görülmesi ile birlikte vatandaşların marketlere akın etmesi market yönetimlerini harekete geçirmesi ile illgili bazı marketler temel ihtiyaç maddeleri, eldiven, maske, gıda ve dezenfektan satışlarına hem yüksek fiyat uyguladığına dikkat çekerek satışlara kota uygulaması getirmesini gündeme taşıdı. Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yazılı olarak cevaplandırmasını istediği coronovirüsü ile ilgili soru önergesini yanıtlamasını istediği soru şöyle:

  • Bu fırsatçılar hakkında Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Corona virüs bahanesiyle haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalar hakkında herhangi bir işlem yapılmış mıdır?
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.