BAKAN TÜRKİ’YE DE CORONA VAKASI GÖRÜLDÜ DEDİ…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Ankara’da günün ilk saatlerinde, koronavirüs şüphesi olan bir kişinin test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Fakat vakanın hangi ilde görüldüğünü söylemedi.  Corona virüsü nin kişinin ailesi de Karantina altına alındı.

Erkek hastanın genel durumunun iyi olduğunu söyleyen Koca, bu kişinin Avrupa’dan döndüğünü belirterek “Yurt dışına zorunlu olmadıkça çıkmayın” dedi.

Fahrettin Koca, hastanın bulunduğu şehre da Hastanı yüksek ateş ve öksürük bulgularının araştırılması sonucu teşhisin konduğunu söyleyen Koca, hastanın ailesinin ve yakın çevresinin de “gözetim altında olduğunu” kaydetti.

Koca, “İnsanların ülkeden ülkeye hareket halinde olduğu bir dünyada bazı sonuçları maalesef önlemek mümkün değil. Eğer dünyayla tamamen ilişkimizi kesmiş olsaydık, burada olmayabilirdik” dedi.

Tüm Sağlık Bakanlığı personelinin izinleri iptal edildi

 

Sağlık Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamayla, tüm personelin izinlerinin ikinci bir emre kadar iptal edildiğini duyurdu.

Açıklamada, “Covid-19 salgını sebebiyle Genel Müdürlüğümüz, merkez ve taşra teşkilatında çalışan tüm personelin ikinci bir emre kadar yıllık izinleri iptal edilmiştir” denildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.