İskenderun Astsubaylar Derneği yeni yönetimi görev başında

Published on:  /   Yorum yapılmamış

8’nci Olağan Genel Kurulu yapan Emekli Astsubaylar Derneği‘nin Başkanlığına  Emekli Astsubay Kenan Musluk getirildi. 

 

 

Derneğin yeni yönetiminin basınla ilk buluşmasında dernek yönetiminin yapacağı çalışmalar hakkında kamuoyu bilgilendirildi.

Emekli Astsubaylar Derneği İlçe Başkanı Emekli Astsubay Kenan Musluk oldu. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcılığına Emekli Astsubay Bestami Trabzon, Emekli Astsubay Mehmet Emre Sekreterliğe, Emekli Astsubay Ali Tarım muhasip üyeliğe, Astsubay Adnan Girgin yönetim kurulu Üyesi olarak görev aldı. Derneğin Kadın Kolları Başkanı Ayfer Trabzon, kadın Kolları üyeliklerine ise; Nurcan Emre, Uveyda Tarım, Meral Trabzon getirildi.

17 Ekim 1984 yılında kurulan derneğin 29 Şubat 2020 tarihinde 8’nci Olağan Genel Kurulu yaptığını belirten Başkan Kenan musluk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Emekli Astsubaylar Derneği 2847 Sayılı özel kanunla kamu yararına faaliyet gösteren dernekler statüsünde 17 Ekim 1984 yılında kurulmuştur. Derneğimiz başta astsubaylar ve aileleri olmak üzere milletimize gönüllü hizmet ederek, aynı zamanda toplumun güvenini ve takdirini kazanarak Türk milletinin birleştirici gücü olarak faaliyetlerine devam etmektedir.  Derneğimizin almış olduğu yönetim kurulu kararı gereğince 29 Şubat 2020 tarihinde 8’nci Olağan Genel Kurulu yapılmıştır. Genel kurul neticesinde oy çokluğu ile ben Emekli Astsubay Kenan Musluk İlçe Başkanlığına, Emekli Astsubay Bestami Trabzon Başkan Yardımcılığına, Sekreter olarak Emekli Astsubay Mehmet Emre, muhasip olarak Emekli Astsubay Ali Tarım ve yönetim kurulu Üyesi olarak da Emekli Astsubay Adnan Girgin seçilmiştir. Dernek üyelerimiz tarafından bize verilen bu onurlu görevi siz değerli basın mensupları ile paylaşmak adına ve vatanına, milletine sivil toplum örgütü olarak hizmet etmeye devam edeceğimizi beyan ederiz.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.