CHP’Lİ KADINLAR, FABRİKA VE TARLADA ÇALIŞAN KADINLARI ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile filtre işçisi kadınları ve mevsimlik tarım işçiliği yapan kadınları ziyaret ederek günün önemine ilişkin birer karanfil sundu.

Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılıç ve yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Üyelerinin de hazır bulunduğu programda kadınlar, emeğin ve alın terinin kutsallığına vurgu yaptılar. 

CHP İskenderun Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile filtre işçisi kadınları ziyaret ederek günün önemine ilişkin birer karanfil sunduğu programının ardından Arsuz’un Karaağaç mevkiinde maydanoz tarlalarında çalışan kadın işçileri de ziyaret ederek birer karanfil sundu.

Dünya Emekçi Kadınlar Günü, 8 Mart 1857’de 40 bin kadın işçi çalışma şartlarının iyileştirilmesi için eylem yaptığını anımsatan İskenderun CHP Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılıç, günümüzde ise kadınların mücadelelerinin her alanda sürdüğüne işaret etti.

 

CHP’li kadınları fabrikalarında konuk etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Filmar Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Saçan, Kadın Kolları Başkanı Kılıç’a ve ekibine başlaşırlar diledi.

 

Daha sonra CHP’li kadınlar, Filtre fabrikasının her birimini ziyaret ederek fabrikanın kadın işçilerine birer karanfil sunarak günlerini kutladı.

İskenderun CHP Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılıç,  Dünya Emekçi Kadınlar Gününde yaptıkları etkinliğin büyük anlam taşıdığını ifade etti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.