Yazarından çocuklara masallar…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Sihirli Kelimeler” kitabının yazarı olan Çiğdem Harbellioğlu,çocuklara buluştuğu etkinlikte çocuklara masallar anlattı…

 

Çocuk Masalları Yazarı Çiğdem Harbellioğlu, Duygu-Su Kreş’te çocuklar ile bir araya gelerek, masal anlattı ve kitabını imzaladı. Etkinliğe, Duygu-Su Kreş ve Gündüz Bakımevi Sahibi Nurcan Odacı, Kurum Müdürü Berna Horoz, Müdür Yardımcısı Eylem Suna Esmeroğlu, Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun, kurum öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

“Sihirli Kelimeler” kitabının yazarı olan Çiğdem Harbellioğlu, kızı Güneş’in 2012 yılında doğması ile masallar diyarına yolculuğuna başladı. Kızına masallar okuyan Harbellioğlu daha sonra özel okulların kitaplarında yer alan hikaye ve masalları yazmaya başladı. 2019 yılı Kasım ayında Sihirli Kelimeler isimli ilk masal kitabını yayınlayan Harbellioğlu 2020 yılı sonlarında ikinci kitabını yayınlayacak.

Duygu-Su Kreş’in davetlisi olarak Antakya’ya gelen Çocuk Gelişimi Uzmanı Yazar Çiğdem Harbellioğlu, Duygu-Su Kreş‘te çeşitli yaş gruplarına eğitim veren 4 ayrı sınıfta Sihirli Kelimeler isimli masalını uygulamalı olarak anlattı ve çocuklara masal kahramanı olan Baykuş’un maketini yaptırdı. Yazar Harbellioğlu daha sonra kitaplarını tek tek çocukların isimlerine özel  imzalayarak hediye etti.
Duygu-Su Kreş Sahibi Nurcan Odacı, kurumlarında eğitim alan çocukların rutin devam eden derslerinin yanı sıra ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan etkinliklerde yaptıklarına dikkat çekerek, “Kurumumuzda başarılı bir yazarı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. Yazar Harbellioğlu, çocuklarımıza kendi yazdığı masalı anlattı ve uygulamalı olarak başarılı bir etkinlik gerçekleştirdi. Yazarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte çok eğlenceli bir masal anlatımı ve el becerisi etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan Yazarımız Çiğdem Harbellioğlu’na, bizi bu çalışmamızda yalnız bırakmayan Zorkun Medya Sahibi ve Basın Danışmanımız Hüseyin Zorkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Duygu-Su Kreş Sahibi Nurcan Odacı, Yazar Çiğdem Harbellioğlu’na bir Teşekkür Belgesi takdim etti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.