Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz’dan CHP’li vekil Engin Özkoç’a eleştiri

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, CHP Genel Başkan yardımcısı ve 27. Dönem Milletvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a basın açıklaması ile sarf ettiği hakaretlerden dolayı basın açıklaması yayınladı.

Başkan YAVUZ; “ CHP’nin sözde Gurup başkan vekili 27. Dönem Milletvekili Engin Özkoç’un Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey için söylediği hakaret ve iftiralarla donanmış sözlerinden dolayı en ağır bir şekilde şiddetle kınıyorum.

Atalarımızın da dediği gibi; “ KEM SÖZ, SAHİBİNE AİTTİR”

Aziz Milletim, değerli hemşerilerim; Bu talihsiz sözlerden sonra görüyoruz ki, Ülke ve Millet olarak “BEKA” mücadelesini hem dışarıda hem de içerde veriyoruz.

Ne acı tesadüftür ki; Bu zihniyetler Ülkemiz için Dünya liderimizin dış ülkelerde, ABD ve Avrupa ülkelerinin liderleri ile yapılacak olan ve hayati önem taşıyan görüşmeler öncesinde her zaman ülkemizi ve Dünya Liderimizi küçük düşürücü, moral bozucu açıklamalar yapmaktadır.

Yüce Milletimizle birlikte hep beraber görüp şahit olduk ki; Bu zihniyetler, Türkiye karşıtı kim ve ne varsa her zaman onların yanında yer alan destek açıklamaları yapmışlardır.

Suriye’de Eset’çi, Libya’da Hafter’ci, şimdilerde göçmen meselesi sebebiyle Yunan’cı, hendekçi, çukurcu. Artık her şey aşikâr ve apaçık ortada.

Ama hamdolsun ki yüce Milletimiz bunları Kalburdan eleyip, kalburu da askıya asmıştır.

Unutulmamalıdır ki; Geceler vardır dirilişe gebedir, Fecr olur, Şehr-i İstanbul Feth olur, Bir çağ kapanır, bir çağ açılır! Dâvânın sahibi Hak’tır. Hak olan dâvâ da zafer muhakkaktır.’ Bir ümmetin lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan asla yalnız değildir. Milyonlar onunla beraberdir.

15 Temmuzda birileri tankların arasından kaçarken, Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve ona inanan, ona güvenen gerçek vatan evlatlarıyla sokaklarda ülkemizin bekasına sahip çıkmıştır.

Daha düne kadar başka yerlere kiralık vekil tayin edilenler, iktidara muktedir olamayanlar çaresiz kalmış ve ne yapacağını ne söyleyeceğini bilemez hale gelmiştir.”

Dünya liderimiz ve Ak Davamız iktidarı; “Karanlık Türkiye içerisinde geleceğinden umutsuz bir Milletin İmanı, İtikat-ı ve güveni ile almıştır.” O sebeple bu iktidar kiralık beyinlerin düşüncesiyle yıkılmaz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.