“Düşmanlarımızı sevindirmeyin!”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Hatay İl temsilcisi Veysel Cıncık, siyasi partiler arasındaki gerginliğin bir an önce sona erdirilmesi gerektiğini söyledi.

Cıncık: Düşmanlarımızı sevindirmeyin!

Cıncık, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Birlik, beraberlik ve dayanışmamaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, İktidar ve Muhalefet partileri arasında dün başlayan ve TBMM’de nahoş tepkilere dönüşen gerginliğin, bireysel müdahaleler ile tırmandırılmaya çalışıldığını üzülerek takip ediyoruz.
Etrafı adeta ateş çemberi ile kuşatılmış Ülkemizde, sadece ve sadece düşmanlarımızı sevindirecek bu tür atraksiyonların, Milletimiz tarafından da tasvip edilmediği aşikardır.
Millet’in vekillerinin ve mensubu oldukları partilerin yönetim kademesinin, görüş ve önerilerini siyasi ahlak kuralları çerçevesinde ifade etmesi temennimizdir. Siyasilerin sağduyu, inanç ve dayanışma ile hareket etmesi, Milletimize moral, kahraman askerlerimize motivasyon kaynağı olacaktır”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.