CHP ARSUZ iLÇE BAŞKANI ŞİRİN: ASIL SİZ KENDİNİZE GELİN…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Meclis’te dün CHP’li Engin Özkoç’un konuşması sırasında AK Parti ve CHP’li vekiller arasında yumruklu, tekmeli kavga çıkmasının ardından son yılların en büyük kavgasında yaralananlar olmuştu.

Erdoğan’a cevap vermek maksadıyla kürsüye çıkan Özkoç, açıkça Cumhurbaşkanı’nın ismini vererek hakarette bulunduğu gelişmelerin ardından CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, gelişmelelrle ilgili açlıklama yaptı. Şirin açıklamamsında: ” Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bizler CHP Arsuz İlçe örgütü olarak CHP Grup Başkan Vekilimiz Sayın Engin Özkoç’un sonuna kadar yanındayız. Sayın Güven, Onlarca şehit verdiğimiz yüreğimizin yandığı, gencecik fidanları toprağa verdiğimiz bu dönemde, Mısırlı Esma için gözyaşı döken,Suudi Kralı için ulusal yas ilan eden ancak Suriye’de verdiğimiz şehitlere rağmen yüzünde güller açan, 38 şehidimiz için tatmin edici bir açıklama yapmayan, Akp Genel başkanı Sayın Erdoğan başta olmak üzere tüm Akp’li yöneticilere sormak istiyorum. Sizce Bop eşbaşkanı Sayın Erdoğan’ın, ortadoğu da Müslümanların katledilişlerinde payı var mıdır? İskenderun Akp ilçe Başkanı Sayın Güven’e şunu da hatırlatmak isterim ki başkomutanlık saraylarda oturmak ile olmaz.Bizim bir tek Başkomutanımız vardır o da Mustafa Kemal Atatürktür.” dedi.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.