“BOCCE TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

04 Mart 2020 Çarşamba günü saat: 14.30’ da Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştrilen Bocce Turnuvası Ödül Törenine; Kaymakamımız Sayın İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu iştirak etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, spora ve sporcuya imkânlar ölçüsünde her zaman destek olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bocce Turnuvası Ödül Törenine katıldı”

Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen Bocce Turnuvası Ödül Törenine; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden , Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’da katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen ve İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşen Bocce Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek, ödüllerini verdi.

Kaymakam İskender Yönden, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen ve İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşen Bocce Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek, ödüllerini verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.