Kaldırım işgallerine önlem…!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgalleri ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla Samandağ’da bulunan işyerlerine kaldırım işgalleri ile ilgili bilgilendirici afişler dağıtılarak asılması sağlandı.

Zabıta ekiplerinden farkındalık çalışması…

Yayaların daha kolay ve güvenli geçişini sağlamak amacıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin olarak gerçekleştirilen kaldırım düzenleme çalışmalarının yanı sıra,  kaldırım işgallerini önlemek amacıyla işletmelere bilgilendirici afişler dağıtıldı.

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Şimşek tarafından yapılan açıklamada; “ Kaldırım işgalini önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla işyerlerine afiş asıyoruz. Bununla ilgili denetimlerimiz her zamanki gibi sıkı olacak. Amacımız vatandaşlarımıza ceza yazmak değil ancak güvenli yaya geçişini sağama gibi bir hedefimiz var. Vatandaşlarımızın kaldırımları işgal ederek yaya geçişini engellemeleri durumunda 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 38. Maddesi gereğince haklarında idari para cezası uygulanacaktır. Kimsenin mağdur olmaması için esnafımızın ve vatandaşlarımızın bize yardımcı olmasını temenni ediyoruz. “ ifadelerine yer verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.