Gümrükler Genel Müdüründen Limakport İskenderun’a ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Suriye, İran ve Irak’taki gelişmelerin yansımalarını yerinde incelediler.  Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş ve beraberindeki heyet, Limakport İskenderun Limanını ziyaret ederek Suriye, İran ve Irak’ta yaşanan gelişmeler ve bu  yansımaları ile ilgili bilgi aldı.

Gümrük Muhafaza Genel Müdürü Murat Yaman ve Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü  Akif Ertekin İskenderun Gümrük Müdürü İlhami Demirci  ile Akdeniz ihracatçılar Birliği Başkanı Uğur Ateş’in de hazır bulunduğu ziyarette, Limakport İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü, heyeti bilgilendirdi.

Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılacak en önemli kapısı olma yolunda yaptığı yatırımlarla dikkat çeken  LimakPort İskenderun Limanı, Akdeniz’​in Kuzeydoğusunda konuşlanan önemli bir liman olma özelliği taşıyor.  LimakPort İskenderun Limanı, Ortadoğu ülkelerine olan aktarma trafiğinin yanı sıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine hizmette de önemli bir röl üslenmiş durumda. Aktarma limanı olarak önemli bir misyon üslenen LimakPort İskenderun Limanı, 1400 m . uzunluğunda bir mendireğe sahip olması, liman girişinde  15.5 metrelik derinliği ve kara ve demir yolu bağlantılarıyla   Dökme Yük, Ro-Ro, Ropax, Konteyner Terminali ve karışık eşyaya hizmet veriyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.