Çınarlı’ya Çok Amaçlı Salon

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun Belediyesi olarak hemşerilerimiz için daha güzel, sağlıklı ve yaşanılabilir bir şehir oluşturmak en büyük hedeflerimizden bir tanesidir.”

Çınarlı Mahallesinde İşadamı Nazmi Ceylan‘ın davetine Belediye Başkan Yardımcıları ve Muhtar Necati Bahriyeli ile birlikte katılan Başkan Fatih Tosyalı mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun

Mahallede yapılacak olan çok amaçlı salon ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” Bu mahallemizde ihtiyaç duyulan birçok amaçlı salon yapılacak. Bu konuda Çınarlı mahallemize Ceylan İnşaat tarafından yapılacak olan çok amaçlı salon için yer tespitinde bulunduk. Vatandaşlarımız yapılacak bu sosyal alanda taziyelerini, düğünlerini mevlitlerini ve diğer sosyal aktiviteleri gerçekleştirebilecekler. Tüm bölge halkına şimdiden hayırlı uğurlu olsun ”dedi.

Çınarlı Mahallesi muhtarı Necati Bahriyeli ise ziyaretlerden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek,”Sağolsun Başkanımız bizleri sık sık ziyaret ediyor. Gerçekleşen ziyaretlerde mahallede yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çalışmalarında Başkanımıza başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından çok amaçlı salon yapılacak bölgede incelemelerde bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.