Yerleştirilen Yeni Cihazlar İle Su Tasarrufu Sağlanacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yerleştirilen Yeni Cihazlar İle Su Tasarrufu Sağlanacak… Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), içme suyu şebekesine su iletiminin sağlandığı depolarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Su tasarrufunun sağlanması adına teknolojik yatırımlarını gün geçtikçe geliştiren HATSU, Antakya ilçesine bağlı Karaali Mahallesi’nde bulunan içme suyu depolarının haberleşme sistemini sağlayan eski model cihazlar, yeni model cihazlar ile değiştirildiğini belirtti.

Yenilenen cihazların haberleşmeyi GSM üzerinden deponun su doluluk oranına göre otomatik pompa kumanda sistemi ile sağlayacağını aktaran Genel Müdürlük, deponun dolmasıyla birlikte cihaz sinyal göndererek suyun kapatılmasını, aynı şekilde suyun bitmesiyle de depoya su aktarımını sağlayacağını kaydetti.

Tesislerdeki elektrik panolarında, haberleşme sistemleri ve diğer ekipmanlarında da bakımlarının yapıldığını bildiren HATSU, gece-gündüz demeden oluşabilecek problemlere hızlı şekilde müdahale etmek için ekiplerin 7/24 teyakkuzda olduğunu vurguladı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.