Iyi Parti İlçe Başkanı Barın: Üke siyasetinde seçim sinyali yeri var!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 İskenderun ilçe teşkilatı  Türkiye’deki siyasal gelişmelerin  olası bir erken seçime  dair sinyallerin duğuna dikkat çektiği basınla buluşma toplantısında İyi Parti İskenderun Teşkilatı Başkanı Mustafa Barın, yönetimini tek tek tanıtı.

İyi Parti ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

Ahmet Vanoğlu, Aytuğ Okurlar, Cem Mustafa Çirkin, Çağatay Karamanoğlu, Deniz Kaya, Derya Karagözoğlu, Döne Gül Ayben Berkil, Duran Barbin, Durdu Anıl, Erdal Karakoyun, Erdinç Kenanoğlu, Eyyüp Kaya, Gülümser Ceylan, Hacı Arslan, Hacı Mehmet Gürsel, Kemal Ağca, Kenan Özdemirel, Coşkun Çelenk, Mehmet Bilgin, Molla Ahmet Sivri, Mustafa Bağrıyanık, Semiray Üs, Şükran Demirer, Şükrü Akkoyun, Teslima Helvacı Hayırsöz’den oluşuyor.

İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, ilçeye ve ve Türk siyasetine büyük katkılar sağlayacağına, verimli çalışmalar yapabileceğine inandığı bir yönetim kadrosuyla göreve başladıklarını kaydetti .

Partinin yönetim kurulu üyeleri ülkemizde yaşanan gelişmelerle ilgili düşüncelerini paylaştı. “Anlayışımızın merkezinde Milet vardır. Yapılan her işte toplumun paydasını gözeteceğiz. Toplumun yararına olan tüm faaliyetleri destekleyeceğiz. Toplum yararına aykırı olan her türkü uygulamayı da eleştirip gerekli uyarılamızı yapacağız. İskenderun ve Hatay’ı hak ettiği yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Millet odaklı siyasetin nasıl yapıldığını tüm rakiplerimize göstereceğiz. Herkesin kendi gölgesinden korktuğu böyle bir dönemde milletin ve memleketin derdini dert edinip bizimle yola düşen değerli yönetim kurulu üyelerime teşekkür  ediyorum .ifadesinde bulundu.

Toplumun çıkarlarını korumayı ön planda tutan bir anlayışla hareket edecekleri mesajı veren İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, “Bizim siyasi anlayışımızın merkezinde Milet vardır. Yapılan her işte toplumun paydasını gözeteceğiz. Toplumun yararına olan tüm faaliyetleri destekleyeceğiz. Toplum yararına aykırı olan her türkü uygulamayı da eleştirip gerekli uyarılamızı yapacağız. İskenderun ve Hatay’ı hak ettiği yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Millet odaklı siyasetin nasıl yapıldığını tüm rakiplerimize göstereceğiz. Herkesin kendi gölgesinden korktuğu böyle bir dönemde milletin ve memleketin derdini dert edinip bizimle yola düşen değerli yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.