Buluttepe’de yanan muhtarlık binası yeniledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi, bir süre önce çıkan yangında büyük zarar gören Buluttepe Mahallesi muhtarlık binasını yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı  Mehmet Emin Ekin İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve ekibine kendisine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Buluttepe Mahallesi Muhtarlık Binası, bir süre önce çıkan yangında büyük ölçüde zarar görmüş; hemen sonrasında da belediye ekipleri tarafından zararın giderilmesi adına çalışmalara başlanmıştı.

Yangının ardından ilk olarak binanın temizliği yapıldı ve sonrasında da gerekli tadilat çalışmalarıyla birlikte bina boyandı.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğümüze bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın dolayısı ile tahrip olan Bulutttepe Muhtarlığında bakım, tadilat ve yenileme çalışması gerçekleştirdi.Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmaların ardından muhtarlığımız yenilenen yüzüyle mahalle sakinlerimizin hizmetine açıldı “dedi.

Başkan Tosyalı,” Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğümüz koordinesinde gerçekleştirilen çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek, muhtar Ekin’e yenilenen binasında vereceği hizmetlerinde başarılar diliyoruz. Rabbim görünür görünmez kazalardan korusun.Bizler her daim muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız” şekinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.