İhlallerin neden olduğu trafik kazalarının önlenmesi için toplandılar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun İlçe  Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında “Trafik Kural İhlali ve Kazaların Önlenmesi” temalı istişare toplantısı icra edildi.

21 Şubat 2020 Cuma günü Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası İskenderun Şube Başkanı Erol Akın, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, yolcu ve yük taşımacılığı yapan firma sahipleri/temsilcileri ve basın mensuplarımız katıldı.

Söz konusu toplantı kapsamında; İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Komiser Mustafa Çuhadar tarafından yapılan sunum eşliğinde, Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Karayolları Taşıma Yönetmeliği gözden geçirilmek suretiyle, ilgili mevzuat çerçevesindeki kurallara değinilmesinin yanı sıra sürücü, yolcu ve yaya olarak yer alan insan unsurunun yaptığı kural ihlalleri ve bu ihlallerin neden olduğu trafik kazalarının önlenmesine yönelik istişare ve bilgilendirme yapıldı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.