TGC Medya Şöyleşileri’nin konukları Doğan Şentürk ve İsmail Küçükkaya

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İSTANBUL- TGC ve Kadıköy Belediyesi’nin birlikte düzenlediği “Medya Şöyleşileri” etkinliği’nin ikincisi 22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14.00’de Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salonu’nda yapılacak. İkinci etkinliğin konusu “Televizyon Haberciliği” konukları ise FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ve Çalar Saat Programı Yapımcısı ve Sunucusu İsmail Küçükkaya olacak. Toplantıda Televizyon Haberciliği enine boyuna tartışılacak, haberciliğin zorlukları ve keyifli anları konuşulacak. Toplantıya TGC üyeleri, gazeteciler ve iletişim fakültesi öğrencileri davetli.

DOĞAN ŞENTÜRK KİMDİR?

1968’de Ardahan’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Balkanlar Ortadoğu ve Asya Gelişmeleri kürsüsünde Yüksek Lisans yaptı.

Gazeteciliğe 1987 yılında Gözlem Ekonomi Gazetesi’nde başladı. Türkiye’nin ilk özel Televizyonu Star, Kanal D, TGRT, Kanal 6’da Muhabir, Editör ve Yönetici olarak çalıştı. CTV İstanbul Temsilciliği’ni yaptı. BRT Haber Müdür Yardımcılığını üstlendi.

FOX TV’nin Haber ve Spordan sorumlu, Genel Yayın Yönetmeni ve FOX Network Group’da kıdemli Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. TGC, Basın Konseyi Yüksek Kurulu, TSYD üyesi olan Şentürk, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Delegesi ve 1907 Derneği üyesidir.

Şentürk’ün 2004 yılında Alfa yayınlarından çıkan “Ortadoğu’da Arap Birliği Rüyası” adlı yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Türk Gazeteciler Derneği- En İyi Haber Programı Ödülü 1996 Türk Gazeteciler Derneği- En İyi Haber Programı Ödülü 1993 Yunan Televizyonu Alpha- Onur Ödülü’ne layık görüldü.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya, Simav’da doğdu. Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Mesleğe 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabir olarak başladı. Sabah ve Star Gazetelerinde görev yaptı.

Akşam Gazetesi’nde Köşe Yazarlığı, Ankara Temsilciliği, Genel Yayın Yönetmeni görevlerini üstlendi. SkyTürk TV’de Ankara Temsilcisi olarak çalıştı.

2013 yılından beri Hafta içi her sabah yayınlanan Çalar Saat programının Yapımcısı ve Sunucusu olan Küçükkaya En İyi Erkek Haber Sunucusu dalında Altın Kelebek Ödülü’ne, Yılın Televizyon Sunucusu dalında Türkiye Altın Marka Ödülü’ne, En İyi Sabah Haber Kuşağı dalında MGD Ödülü’ne layık görüldü.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.