Turunçlu Kültür Evi’nde şiir öykü ve müzik ziyafeti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

15 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14.00’da Turunçlu Kültür Evi’nde gerçekleşecek şiir, öykü ve müzik ziyafetine Hataylılar davetli.

 

Kocaeli’nden katılacak gazeteci-yazar Ruhan Odabaş öykü üzerine söyleşiyi ve Hatay için yazdığı şiirlerini paylaşacak.

37 yazarın bir araya gelerek yayımladıkları “Yürekler Dile Geldi” kitabının yazarları da etkinliğe katılım sağlayıp okurlarına ortak kitaplarını imzalayacaklar. Yazar Hasan Özkılıç’ın yayınladığı “Kabına sığmayan Öykü” başlıklı bildiri, şiir ve çeşitli öykü türlerinin paylaşılacağı Dünya Öykü Günü kutlamasında; Diyabetle Yaşam Derneği Hatay Şubesi öncülüğünde Müzik Öğretmeni Merih Nafile ve öğrencilerinin hazırladıkları müzik ziyafeti dinlenecek.

Sesi ve yorumu ile her hafta cuma akşamları dinleyenleri mest eden şair-ozan Nebih Nafile türküleri eşliğinde “Biz Birlikte Güçlüyüz” büyük buluşma öncesi 14 Şubat 2020 Cuma akşamı ArdAze Kafe’de öykü, şiir ve türküler paylaşılacak. Konuk yazar Ruhan Odabaş ve Yasin İlter’in şiirleriyle Anadolu’nun geleneksel türküleri seslendirilirken türkü gecesine katılan misafirler de kendi yazdıkları öykü ve şiirlerini okuyabilecekler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.