İskenderun Belediyesi’nden muhtarlara Muhtarlık Ofisi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Muhtarlarımız, vatandaşlarımız için yürüttüğümüz çalışmalarda bizlerin en yakın çalışma arkadaşlarıdır.” dedi. İskenderun Belediyesi tarafından İskenderun’da görev yapan mahalle muhtarları için Çay Mahallesi İskenderun Plaza yer tahsis edildi.

Muhtarlık ofisinin açılışına Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan yardımcıları ve 45 mahalle muhtarı katıldı.

Başkan Fatih Tosyalı: muhtarlarımız önemli görevler yapıyor

Düzenlenen açılış programında bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun’da görev yapan muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Halka hizmet noktasında sürekli görüşüyor, ziyaretlerde bulunuyoruz. İskenderun’da görev yapan muhtarlara daha rahat çalışabilecekleri bir ortam için Belediye olarak güzel bir çalışma ofisi hazırlandık. Önceden olduğu gibi bundan sonra da mahalle muhtarlarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Muhtarlarımıza odalarının yanında, koltuk, masa, sandalye gibi yeni ofis malzemeleri aldık ”dedi.

Muhtalardan başkana teşekkür

Mahalle Muhtarları işse İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya kendileri çalışma ofisi tahsis ettiği için teşekkürlerini ileterek, “Sıcak bir ortamda, hep birlikte sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. Bu imkânları sağlayan belediye başkanımız Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.