Başkan Tosyalı’dan Esnaf Odaları Birliği İle Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasına Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Esnaf Odaları Birliğine ve İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinde hem belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor, hemde STK’lardan gelen istek, öneri ve sorunları dinliyor.

İlk olarak İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına ziyarette bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Oda Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve oda üyeleri ile bir araya gelerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Muhasebeciliğin sorumluluk bakımından en ağır ve hassas mesleklerden biri olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Muhasebeciler, Devlet kurumları ile İş Dünyası arasında bir köprü ve emin bir el olarak görevlerini sürdürmektedirler. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Oda Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve oda üyeleri de gerçekleşen ziyaretten dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

ESNAF ODALARIMIZIN YANINDAYIZ

Daha sonra İskenderun Esnaf odaları birliğine ziyarette bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Erol Akın ve kıymetli oda başkanlarımız ile bir araya geldik. Esnaflarımızın sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve önerilerini dinleyerek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Nazik ve sıcak karşılamalarından dolayı oda başkanlarımıza teşekkür ediyor, Belediye olarak her zaman değerli esnaflarımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz.” şekkinde konuştu.

Ziyarette oda başkanları Başkan Fatih Tosyalı’ya sorunlarını dile getirdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.