CHP Gençliği Av. Erdem Harmaoğlu’na emanet

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları üyelerinin sandık başına gittikleri olağan genel kurulda, Av. Erdem Harmaoğlu başkanlığındaki yönetim göreve seçildi.

Alkan Köybaşı, Sercan Gönüllü ve Av. Erdem Harmaoğlu’nun liste hazırladığı üç aday, kongrede 280 üyesi bulunan Gençlik Kolları başkanlığı için yarıştı.

Kongreye Sezer Kara başkanlık ederken üyeliklere de Volkan Kılıç, Ali Abbas Alay, Tufan Kirmitçi seçildi.

Seçimin galibi olan Av. Erdem Harmaoğlu,  sosyal medya hesabından CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı olarak İskenderun’a teşekkür etti.

Harmaoğlu, teşekkür yazısında; “Bizleri bu göreve layık gören, bir güven hissi içerisinde sandığa gidip oy veren tüm Cumhuriyet Halk Partisi sevdalılarına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Partimizin Hatay’daki tüm temsil kademeleri ile tam bir uyum ve koordinasyon şeklinde çalışacağımızın teminatını veriyor, tüm genç arkadaşlarımın ellerinden tutarak ve kalplerimizi birleştirerek, şimdi icraat zamanı diyoruz! Üreten gençler sahaya, yerelden genele iktidara!” diyerek mesaj verdi.

Genç Avukatlar Komisyonunda da Başkanlık yapan Av.Erdem Harmaoğlu, UCİM Hatay İl Koordinatörlük görevinde de bulunmuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.