BİLFEN giriş sınavınında geri sayım

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2020 – 2021 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrenciler için geri sayım başladı.  1. sınıflara başvuru sırasıyla, 2 ve 3. sınıflara mülakatla öğrenci kabul eden Bilfen; 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara ise 22 Şubat Cumartesi günü yapılacak “Bilfen Giriş Sınavı” ile öğrenci alacak.

Akademik başarısını kendine özgü uyguladığı eğitim – öğretim programları ile harmanlayan Bilfen Okulları, 32 yıllık eğitim tecrübesini şimdi de yeni öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Tüm kampüslerinde 22 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak Bilfen Giriş Sınavı için son başvuru tarihi de 21 Şubat Cuma olarak açıklandı. Başvurular, 2 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile öğrencinin eğitim görmek istediği okula velisi tarafından yapılabilecek.

Bu yıl İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir, Bursa ve Gaziantep kampüslerinde toplam 20 bin 500 öğrenciye eğitim hizmeti veren Bilfen Okulları, 2020 – 2021 öğretim yılında açılacak İstanbul Maslak İlkokulu ve Ortaokulu ve yine önümüzdeki sene taşınacağı Kayseri Talas’taki yeni okul kampüsüyle büyümeye devam edecek.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.