Selinay Eczanesinin açılışı yapıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Eczacı Selinay Açıker’in sahibi olduğu Selinay Eczanesi düzenlenen törenle hizmete girdi.
İskenderun Palmiye Hastanesi(acil girişi) karşısında hizmete giren Selinay Eczanesinin açılış töreni, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Genç dinamik ve güler yüzlü hizmetin adresi olacak olan Selinay Eczanesi İskenderun Palmiye Hastanesi(acil girişi) karşısında hizmete başladı.
Gerçekleşen açılış törenine Ecz. Selinay Açıker ve aile fertlerinin yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Eski Belediye Başkanı İsmail Turan ve çok sayıda davetli katıldı.
Kırıkhan’ın güzide fotoğrafçılarından Foto Oben’in sahibi Mehmet Açıker’in kızı Selinay Açıker’in İskenderun Palmiye Hastanesinin karşısından hizmete sunduğu Selinay Eczanesi’nin açılışında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,“Bu hayırlı günde Selinay Eczanesi’nin açılışını gerçekleştirmiş olduk. Allah bereketler versin. Eczane sahibi Selinay Hanıma ve İskenderun’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Ecz. Selinay Açıker’de, “Selinay Eczanesi olarak İskenderun’da halkımıza hizmet vermeye başladık. Açılışımızda bizi onurlandıran tüm büyüklerimiz ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Yanımızda olamayıp gerek telefonla arayan, mesaj ve çiçek göndererek tebriklerini ileten herkese de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.