Başkan Güven, vatandaşın yanında

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Akçalı Mahallesi sakinlerini ve esnaflarını ziyaret ederek, sorunlarını, taleplerini dinledi.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in mahalle gezileri devam ediyor.  Meclis üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte Akçalı Mahallesini ziyaret eden Başkan Güven, burada mahalle sakinleri ve esnaflarla sohbet ederek, istek ve şikâyetlerini dinledi. Tüm mahallelerin kendisi için eşit olduğunu belirten Başkan Asaf Güven, “ Mahalle ziyaretlerimizi sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Mahalle sakinlerimizin sıkıntılarını, isteklerini dinleyip, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çözüm ortaklarımız olan muhtarlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Hem muhtarlarımız, hem de mahallelerde görevli olan mesai arkadaşlarımız, bizlere mahallelerdeki şikâyetleri ve istekleri iletiyorlar. Bizler de her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Tabi ki her isteği yerine getirme gibi bir şansımız yok. Ama elimizden geldiğince ve imkânlarımız el verdiği müddetçe bu istekleri belediye olarak karşılamaya çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.