İdlib’de 4 asker şehit, 1’i ağır 9 asker  yaralandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İdlib’de 4 asker şehit, 1’i ağır 9 asker  yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada;  “İdlib’de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde 4 askerin şehit olduğunu, 1’i ağır 9 askerin de yaralandığı duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nden yapılan açıklamada;

İdlip’te çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza, bulunacakları yerler önceden koordine edilmesine rağmen Rejim unsurları tarafından 03 Şubat 2020 tarihinde yapılan yoğun topçu atışı neticesinde, 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1’i ağır 9 silah arkadaşımız yaralanmıştır.

“Gerekli tedbirler alınmaktadır”

Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır.

Başsağlığı mesajı

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz.” ifedelerine yer verildi…

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.