2019 -2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine merhaba

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2019 – 2020 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yaklaşık 18 milyon öğrenci bugün ders başı yaptı. Yarıyıl tatilinin ardından 2019 -2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı.

15 günlük yarıyıl tatilinin sona ermesinin ardından, 2019 – 2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlamış oldu. 2019 – 2020 eğitim öğretim dönemi içinde uygulanacak ikinci ara tatil 6 Nisan pazartesi günü başlayıp, 10 Nisan cuma günü sona erecek.

19 Haziran’da bitiyor
Tüm öğrenciler hafta sonu tatilleriyle birlikte dokuz gün tatil yapacak.Ara tatilin ardından 13 Nisan 2020’de başlayacak ikinci dönem, 19 Haziran 2020 tarihinde tamamlanarak 11 haftalık yaz tatiline geçilecek.

İskenderun Kaymakamı İskender YÖNDEN, ikinci yarı yıl eğitim döneminin başlaması ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Yönden mesajında; Atanmış ve seçilmiş tüm idarecilerimiz ve tüm eğitim neferlerimizle çok kıymetli gençlerimizin geleceğini şekillendirmek,güçlü ve müreffeh bir Türkiye’nin yolunu aydınlatmak için varız ve var gücümüzle çalışmaktayız.

Eğitim yolunda atacağınız her adımınızın ve alacağınız her kararınızın geleceğiniz adına hayırlara vesile olmasını diliyor,

2019 – 2020 eğitim öğretim yılının II.döneminde hepinize başarılar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar sizlerin olsun. Her şey gönlünüzce olsun…” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.