Göktuğ Lojistik güçlü iş birlikleri yenilikçi adımlarla büyüyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sürekli iyileştirmeyi en önemli prensip olarak benimseyerek hareket ettiklerini eden Göktuğ Lojistik Yetkilisi Mehmet Yılmaz, doğru atılımlar, güçlü iş birlikleri, yenilikçi adımlar sayesinde hızlı fakat çok tutarlı büyüdüklerini kaydetti.

Teknolojiye, güncel bilgiye ve çalışanların mesleki eğitimine her zaman nitelikli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Göktuğ Lojistik yetkilisi Mehmet Yılmaz, “Sektöre öncü ve örnek olmayı önceliklerinin ilk sırasına koyan Göktuğ Lojistik, ilk günden bu yana araçları ile bütün Türkiye’ye dağıtım yapıyor. Tecrübemiz, tedarikçi ağımız, yaygın ve esnek kullanıma uygun araç parkımız, Türkiye geneline yayılmış iş ağımız, spot piyasada gidiş-dönüş aynı araçlar ile organizasyonumuz neticesinde kazanılmış tecrübe ile hasarsız, eksiksiz zamanında teslimat sağlıyoruz. Tenteli, Sal dorse, Damperli, Petrol taşımacılığı, Kepçe işçiliği ve Paketleme torbalama, Narenciye Sevkiyatı, Tenteli Kara Taşımacılığı, Sal Kasa Taşımacılık, Damperli Taşımacılık, Termoking, Frigo Taşımacılık, Göktuğ Petrol, Loader Kepçe, Gübre Paketleme,  faaliyet alanlarımızdan bazılarıdır.” dedi. Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından deprem bölgesine yardımları ücretsiz taşıyan firma olarak da akıllarda yer alan Göktuğ Lojistik, sektörde iddialı adımlarla büyüyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.