Başkan Tosyalı Konuklarını Makamında Ağırladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Hep birlikte çok daha iyi hizmetler yapacağız” dedi.

 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ilk Okulu okul aile birliği ve okul idarecileri ,Hatay Turan Kültür Derneği TURAN-DER Başkanı Ali Atvur,İskenderun Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanın ve yönetim kurulu üyeleri, Exim Bank İskenderun Şube Müdürü Barış Öztürk, Türk Kızılayı Satış Yönetim Uzmanı Harun Reşit Sarıaslan, FlyTürk Havacılık yönetim kurulu üyeleri, Lara spor kulübü antrenörü ve Türkiye Kick Boks Şampiyonasında başarı ile dönen sporcular, DTO Başkanı Kemal Kutlu, Bahçe Şehir Koleji İskenderun Kampüsü Kurucu Temsilcileri Başkanı Osman Zeki Özger ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ettiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Şehrimizin çehresini hep birlikte değiştireceğiz. Belediye olarak rutin hizmetlerin yanında sosyal kültürel sanatsal alanda da sivil toplum kuruluşlarımız ile yapacağımız birçok proje var. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bizlerin tek amacı kentimizi daha ileri noktalara taşımaktır”şeklinde konuştu.

Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.