ARİAD’dan Başkan Fatih Tosyalı’ya Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz İş Adamları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.  Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulunan Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  bölgenin her yönden gelişmesi ve kalkınması noktasında herkese önemli görevler düştüğünü belirterek,” Belediye olarak bizler İskenderun’umuzu daha ileriye taşıma noktasında 7/24 hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Hep beraber el birliğiyle şehrimize ve esnaflarımıza faydalı çalışmalar yapmanın mücadelesini içerisindeyiz. Hepimizin amacı İskenderun’a hizmet etmektir ”dedi.

 

Arsuz İş Adamları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ise bölge ekonomisinin gelişmesi ve kalkınması noktasında ARİAD olarak her zaman göreve hazır olduklarını belirterek, “Zaman zaman Belediye Başkanımıza ziyaretlerde bulunuyoruz.Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum ” diye konuştu.

 

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Belediye Başkan Fatih Tosyalı çalışmaları hakkında bilgiler vererek Ağır’a dernek çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.