Genç Kız Çeyizini Deprem Mağdurlarına Bağışladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Elazığ’daki deprem mağduru vatandaşlar için başlatmış olduğu yardım kampanyasına çok anlamlı ve bir o kadarda duygu yüklü bağış desteği geldi.

İsmini vermek istemeyen bir genç kız depremde mağdur olan vatandaşlarımız için kendi çeyizini bağışladı.

Anlamlı bağışla ilgili duygularını dile getiren Başkan YAVUZ; “ İşte öyle bir milletiz ki, Türkiye’nin neresinde olursa olsun birimizin başına felaket geldiğinde anında tek yumruk olup kenetleniyoruz.

Bunun en güzel ve duygu yüklü örneğini kendi ilçemiz Kırıkhan’da yaşadık. Elazığ’daki depremde mağdur olan kardeşlerimiz için başlatmış olduğumuz yardım kampanyamıza bir hanım kızımız kendi çeyizini bağışlayarak sadece Türkiye’ye değil Dünya’ya örnek olmuştur. Şahım olarak ismini vermek istemeyen hanım kızımız başta olmak üzere yorgan, battaniye, mekân yatak, tüp ve buna benze birçok eşya ile katılım sağlayıp destek olan bütün hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim böyle birlik, beraberlik ve kenetlenmemizi daim eylesin” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.