Kırıkhan Belediyesi Elazığ’a yardım kampanyası başlattı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Elazığ depremi ile ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Öncelikle Ülkemize ve Milletimize büyük geçmiş olsun. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan (c.c.) rahmet kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun.
Depremin Hatay ve Kırıkhan’ımızda da hissedilmesinin ardından Kırıkhan Kaymakamımız Zafer Karamehmetoğlu ile istişareli olarak Emniyet Müdürümüz Hasan Kılıç’la birlikte ilçemizi gezip incelemelerde bulunduk. Hamdolsun hiçbir can kaybı ve hasar oluşmamıştır.

BİR CANDA SİZ OLUN! BİR YARDIM ELİ DE SİZ OLUN” Düşüncesi ile Kırıkhan Belediyesi olarak, Deprem bölgesinde ki Vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Belediye olarak Battaniye, yorgan, kışlık elbise yardım kampanyasını başlatmış bulunmaktayız.
Şuan itibariyle Belediye Binamızda görevli arkadaşlarımız yardımlarınız için hazır beklemektedir. Bütün Vatandaşlarımızın Yardımlarını bekliyoruz.
“İRTİBAT TELEFON NUMARALARI: 0 326 344 10 59”
Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan (c.c.) Rahmet ailelerine ve milletimize Başsağlığı diliyorum. Ülkemize ve Milletimize geçmiş olsun. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.