İSKGAD “Çorbada bizimde tuzumuz olsun” dedi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, gecenin geç saatlerinde Kütüphanede sınavlara hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek başlattığı çorba ikramına Gastronomi Derneği destek verdi.

İskenderun Gastronomi Derneği Başkanı Gülşen Sökmen ve dernek üyeleri ile birlikte üniversitenin kütüphanesinde geç saatlere kadar ders çalışan öğrenciler için “Çorbada bizimde tuzumuz olsun” diyerek kolları sıvadı. Hayırseverlerin de desteğini alarak hazırladıkları leziz çorbaları kendi elleri ile öğrencilere ikram ettiler. Öğrencilere bir hafta boyunca çorba ikramında bulunan İSKGAD’ın bu yaklaşımı İSTE ailesinin de takdirini topladı.

1000 öğrenci kapasiteli Kütüphanede çorba ikramı yapan dernek üyeleri, öğrencilerin de gönüllerini fethetti.

İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphane ve Dxökümantasyon Daire Başkanı Nurten Çelik de ev sahibi olarak yapılan etkinliğim amacına ulaşması için gayret gösterdi. Ev sahibi olarak dernek üyeleri ve işte Teknik Üniversitesi öğrencilerinin böylesi anlamlı bir etkinlikte buluşmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.