Çocukların Ara Tatil Etkinlik Okulu İlgisi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi tarafından Rauf Denktaş Sosyal Tesislerinde ve Mustafa Kemal Mahallesi Kültür Evinde düzenlenen “Ara Tatil Etkinlik Okulu” çerçevesinde eğitimler alan minik öğrenciler ile bir araya geldi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her daim yanlarındayız ”dedi.

Çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Ara Tatil Etkinlik Okulu “ çerçevesinde özel eğitimli hocalar eşliğinde 7/12 yaş grubu öğrencilerimize yönelik Akıl Zekâ Oyunları, Görsel Sanatlar, Drama Çalışmaları, Müzik Eğitimi ve Aşçılık ve Pastacılık eğitimleri veriliyor ”dedi.

Minik öğrenciler ile sohbet de eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Görüldüğü gibi öğrencilerimiz düzenlemiş olduğumuz etkinliklerden oldukça memnun. Çocuklarımızın bu mutluluğu bizleri memnun ediyor. Belediye olarak her daim minik yavrularımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.