Yüz Yıllık Lezzeti Gastronomi Kentine Taşıdılar…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yüz yıllık lezzeti, gastronomi kenti adıyla nam salan bir kente taşıdılar… Geçmişi yüz yıla dayanan ve ilk günkü lezzetini koruduğu ifade edilen Tarihi İstanbul Börekçisinin İskenderun şubesinin açılışını Belen belediye başkanı İbrahim Gül yaptı.

İşletmeciliğini İsa Esdal, Ayhan Pekel ve Hakan Aydın’ın yaptığı Tarihi İstanbul Börekçisi, Şehit Pamir Caddesi üzeri İŞKUR hizmet binası karşısında hizmet vermeye başladı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün yanı sıra açılışta;  Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay Esnaf Odaları 2. Başkanı ve İskenderun Şoförle ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ve davetliler hazır bulundu.

Açılış sonrasında kendisine ikram edilen böreklerin tadına bakan Başkan Gül, lezzete tam not vererek başarı dileklerinde bulundu.

İşletmenin ortaklarından Hakan Aydın, satışa sunulan gıda ürünleri ile ilgili davetlilere bilgi vererek “Fiyat hem de kalite konusunda iddialı olduklarını” dile getirerek “Kıymalı, patatesli, sade, peynirli, ıspanaklı ve su böreği gibi çeşitlerimiz vardır. Tamamı doğal malzemelerden imal ediyoruz. Ustalarımız da deneyimlidir. Bu özellikleri bir araya getirdikten sonra geleneksel tarifleri modern dokunuşlarla değerli İskenderunlulara sunuyoruz” diye konuştu.

SIRA DÖRTYOL’DA

“Hakan Aydın,  İsa Esdal ve Ayhan Pekel, İstanbul börekçisinin Türkiye’de tanınan bir marka olduğunu belirterek Dörtyol’a da şube açacaklarını ifade ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.