İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, makamında Kandemir’i ağırladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin İl İstişare toplantısına katılımının ardından İskenderun belediyesini ziyaret etti.  Kandemir, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı’ya görevinde başarılar diledi.

Kandemir, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının hizmet anlayışı olduğunu belirterek  “Görevin bize verildiği belediyelerde geceli gündüzlü çalışmak, bunun bir emanet olduğunun farkında olarak hizmet etmek hem insanın üzerine ağır bir sorumluluk hem de o kadar şerefli bir iştir.” diye konuştu.

İskenderun belediyesinin çalışmaları ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i bilgilendiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih  Tosyalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, daha sonra Hatay milletvekilleri ve partinin kurmaylarıyla anı fotoğrafı çektirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.