İTSO’da Aile Anayasası, verimliliği ve motivasyonu ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye’de öncülüğünü yaptığı “iş psikolojisi” alanındaki çalışmalarıyla tanınan Uzman Psikolog Nazım Serin ve Sibel Keskin İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Şirket çalışanlarının problemlerine, aile şirketlerinin ortaklık ve yeni kuşaklara geçiş süreçlerinde yaşadıkları sorunlara, kurumsallaşma eksikliklerinden kaynaklanan zorluklara etkili çözümler üretmesiyle bilinen bir isim olan Uzman Psikolog  Nazım Serin ile İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  sözü edilen konularla ilgili atılabilecek adımlar üzerinde görüş alışverişinde bulundular. Bu doğrultuda İTSO  üyesi şirketlerin aile anayasası ihtiyaçlarını gidermek, kurumsal yapılarını güçlendirmek, rekabet güçlerini arttırarak geleceğe daha emin adımlarla ilerleyebilmelerini sağlamak, çalışanların yetkinliklerini, verimliliğini ve motivasyonunu arttırmak, liderlik – yöneticilik alanındaki gelişimlerini desteklemek gibi çeşitli konularda yapılabilecek çalışmalar ziyarette ele alındı. Görüşmenin sonunda, ele alınan tüm konularla ilgili çalışmaların ve sağlayacakları faydaların İTSO üyesi olan şirket temsilcilerine anlatıldığı bir üst aşamaya taşınması konusunda  görüş birliğine varıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.