ATT DER , Hatay İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa HAMBOLAT’ı Ziyaret etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ATT DER , Hatay İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa HAMBOLAT’ı Ziyaret etti.

 

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik) Derneği Genel Başkanı Abdullah BALTACI, Genel Başkan Yardımcısı Osman Nuri KUNDAKÇI, Akdeniz Bölge Koordinatörü Eyüp DURAN, Hatay İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Hatay İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Süleyman BALAKAN’IN da katılımları ile Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT’A ziyaret gerçekleştirdi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Genel Başkanı Abdullah BALTACI , ATT DER’in Ülke genelinde ve Hatay’da acil sağlık hizmetleri alanında bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve ileride gerçekleştirmeyi planladıkları dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek acil yardım gerektiren durumlarda, hastane öncesi yapılacak ilk müdahalenin hayati önemi ve bu müdahaleyi gerçekleştirecek olan Acil Tıp Teknisyeni , Paramedik ve Paramedik öğrencilerinin mesleki beceri ve eğitimlerine düzenledikleri eğitim faaliyetleri ile katkı sundukları ifade etti.

ATT DER Genel Başkanı Abdullah BALTACI, Dernek olarak yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleri ile halka ilk yardım bilinci, Kızılay kan verme etkinlikleri, Yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı ve çocuklar üşümesin projesi gibi soysal sorumluluk faaliyetleri ile ATT DER’in bir meslek derneği olduğu kadar halkımız için duyarlı bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getirdi.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa HAMBOLAT, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken; sınır ili olmamız ve bu nedenle yoğun tempo ile çalışan 112 acil personelinin canla başla hizmet ettiğine vurgu yaparak 112 personelinin özverisinden memnuniyetini dile getirdi. İdare olarak çalışanların sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapmaya hazırız dedi. Hatay İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa HAMBOLAT, “Hatay’da Acil Sağlık Hizmetlerinin gelişimi için güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz ve ATT DER’e yapacağı faaliyetlerde kapımız her zaman açık olacaktır” ifadelerini kullanan Dr. Mustafa HAMBOLAT , “Hatay İl Sağlık Müdürlüğü olarak gerçekleştirilecek proje faaliyetleri destekliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.