Arsuz 2020 Milyon Fest rüzgâr gibi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Milyon Fest Arsuz 2020 rüzgâr gibi geliyor. Yapımcı Umut KUZEY  2020 Milyon Fest Arsuz  ve detaylarını görüşmek üzere Kaymakamımız Musa SARI ’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr.Asaf GÜVEN ‘ ninde bulundu ziyarette geçtiğimiz yıl gözlemlenen eksikler, bu yıl tarihi ve yapılacaklar, sanatçı kadrosu ve alan ile ilçeye dair konular masaya yatırıldı. Kaymakam Musa SARI , festivale ülkemizin her köşesinden ve yurt dışından katılımın olduğunu belirterek halkımıza en iyisini çıkarma adına görüşmeler yaptıklarını, çok güçlü bir sanatçı kadrosunun da Milyon Fest Arsuz ziyaretçilerini beklediğini, büyük bir ihtimalle sanatçı kadrosunun 20 Ocak 2020 saat 20 açıklanabileceğini, festival müdavimlerinden bu tarihi heyecanla beklemesini ve yazın başka festivallerinde olacağını, herkesin Arsuz Festival takvimine göre tatil planlarını ayarlamasını tavsiye ettiğini ifade ederek yapımcı Umut KUZEY  ve arkadaşı Deniz beye teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Başkan Güven de Belediye olarak festivalin en iyi şekilde geçmesi için her türlü desteği vereceklerini ve alanda olacaklarını ifade etti. Umut KUZEY ve ekibi de ilgi ve alakalarından dolayı Kaymakam Musa SARI  ve Belediye Başkanı Dr. Asaf GÜVEN ’e teşekkürlerini sunduğunu en kısa zamanda sanatçı kadrosunu da açıklayacaklarını  ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.