CHP İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA NEZAKET ZİYARETİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bir süre önce yeniden göreve seçilen CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kentteki çalışmalar hakkında bilgi vererek; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Her mahalleye eşit hizmet yapıyoruz. Toplumun her kesimine faydalı işler yapmanın mücadelesini veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. İskenderun’un her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fikri öneriyi önemsiyoruz “ dedi.

AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET

CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yınezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek; “Bir süre önce ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Halka hizmet noktasında belediyelerimize büyük görevler düşüyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.