Hassa tüneli, 2. OSB ve yatırımlar toplantısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun İlçe Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında İskenderun Girişimciler Grubu, bir araya gelerek, istişare de bulundu.

28 Aralık 2019 günü İskenderun 1’inci Organize Sanayi Bölge Başkanlığının ev sahipliğinde icra edilen istişare toplantısına; Kaymakam İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Abdulkadir Özel ile CHP Hatay Miletvekili Suzan Şahin ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Bşk. ve Türkiye Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, İTSO Yönetim Kurulu Bşkanı Levent Hakkı Yılmaz, OSB Yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı, İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, MÜSİAD Hatay Şube Bşk.Abdullah Bozatlı, İMEAK DTO İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu, AKİB Koordinatör Başkanı Uğur Ateş ve iş insanları katıldı.

Söz konusu toplantı kapsamında; İskenderun İlçesi kalkınma ve gelişmesini yükseltmeyi esas almak suretiyle, bugüne kadar gerçekleşen ve gerçekleştirilmesi planlanan çeşitli yatırım ve projelere yönelik değerlendirme yapılmasının yanı sıra bölgeyi yakından ilgilendiren Hassa Tüneli, Lojistik Köy, Küçük Sanayi Sitesi ve Yeni Devlet Hastanesi v. b. konularda detaylı bir fikir teatisi yapıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.