“Salem Express”in çekimleri Arsuz’da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Büyük bir prodüksiyonla çekilen, 1991 yılında batan ve 464 kişiye mezar olan “Salem Express” gemisinin gerçek hikayesini anlatan “’Mako” sinema filminin başrolünde ünlü Türk oyuncu Murat YILDIRIM yer alırken, Mısırlı Menna FADALİ, Sarah ELSHAMSY ve Nahed ELSBAİ ile Suriyeli aktör Kosai KHAULİ’ de yer alıyor.

Film Mısır’da ve Orta Doğunun bir çok ülkesinde gösterime girecek, çekimleri Türker yapım tarafından yapılan, yönetmenliğini Mısırlı Mohamed Hesham El-RASHİDY’nin üstlendiği “Mako” İsimli sinema filminin çekimleri ilçemiz sahillerinin çeşitli mevkilerinde devam ediyor.
Film setinde oyuncuları ziyaret eden Kaymakam Musa SARI, oyuncuları ve Film ekibini ilçemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Filmin uluslararası boyutta olmasının ilçemizin tanıtımı için çok önemli olduğunu, çekimler sırasında Arsuz Kaymakamlığı olarak gerekli desteği verdiklerini belirtti, Kaymakam SARI, misafirlere ilçenin güzelliklerinden bahsederek onları ilçenin yazını görmeye davet ettiklerini belirtti.
Film ekibi ve oyuncular, güzel sohbet ortamında geçen nazik ziyaretleri ve destekleri için Kaymakam Musa SARI’ya teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.