ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Çarşı merkezinde esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden  Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, esnaflarlar sohbet ederek talep öneri ve sorunları dinledi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Sık sık esnaflarımızı ziyaret ediyor hayırlı işler temennisinde bulunuyoruz.Alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet ediyor belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler veriyoruz.Sorunları ve yaşanan sıkıntıları yerinde görüyor ilgili müdürlerimize hemen talimat verip sorunları imkanlarımız ölçüsünde çözüyoruz”dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı’nın ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını söyleyen esnaflar ve vatandaşlar ise ; “Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalardan çok memnunuz. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Belediyenin çalışmalarında başkanımıza başarılar diliyoruz”şeklinde konuşmalar.

Başkan Tosyalı yaptığı açıklamada, fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.