Traktör esnafının Oto Galerici esnafıyla birleşme kararı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Serpil Korkmaz

18.12.2019 tarihinde Oto Galericiler Dernek Başkanı Sait Buğa ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapan Başkan Yavuz büyük bir birleşmeye vesile oldu.

Başkan Yavuz Traktör esnafları ile görüşüp Oto Galeri esnafları ile birleşme teklifini sundu. Başkan Yavuz’un teklifini kırmayan Traktör esnafları, Oto Galerici esnaflarla birleşme kararı aldı.

Bu birleşme sonrası açıklama yapan Oto Galericiler Dernek Başkanı Sait Buğa; “ Bu birlikteliğin sağlanmasında öncülük edip vesile olan ve her daim bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a teşekkür ederim. Hepimiz bir aileyiz. Allah (c.c.) birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Memleketimiz ve bizler için önem arz eden Yeni Oto Galericiler sitesi proje çalışmalarını bitirdik. Hafriyat çalışmaları devam ediyor. Mevcut hava şartlarına göre inşaat çalışmalarına başlayacağız. Başta Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Hep birlikte el ele hayata geçirmiş olduğumuz Yeni Oto Galericiler sitemizin projesini bitirmiş bulunuyoruz. Dernek Başkanımız Sait Buğa’nın da belirttiği üzere mevcut hava şartlarına göre en kısa sürede inşaat çalışmalarına başlıyoruz. Memleketimize ve Galerici esnaflarımıza hayırlı olsun.

Bugün başka bir mutluluk daha yaşadım. Daha önceki süreçte Traktör esnaflarımız şahsımın da ricasını kırmayarak Oto Galerici esnaflarımızla birleşme kararı vermeleri çalışmalarımızı daha fazla güçlendirip hızlandıracaktır. İşte bizlere yakışanda birliktir, beraberliktir, kardeşliktir. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmasın.

Yeni Oto Galericiler sitesinin her aşamasında emeği geçen ve birleşmede katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.